VS-WesternHorseTraining

by Verreth Shari

About me

Hallo en welkom

Mijn naam is Verreth Shari en ik ben wonende in Pute postcode 2580 (België, provincie Antwerpen, bij Heist op den Berg). Ik ben 33 jaar oud en ben in het bezit van 3 leuke paarden, 1 hond en 1 kat.

Ik houd mezelf bezig met Western Riding. Mijn passie begon al van toen ik nog zeer jong was. Na enkele jaren van paardrijden trok het western rijden mijn aandacht en ben ik me erin beginnen verdiepen via boeken.
Maar dat was nog niet genoeg. Ik besloot om de opleiding "Amerikaanse Rijkunst" te gaan volgen. Deze heb ik helemaal voltooid, waardoor ik nu gediplomeerd Trainer B/Instructeur B ben. Ik maak paarden zadelmak en leidt ze verder op (tot hoger niveau). Dus de paarden worden voorzien van een degelijk basis en zelfs meer. Ik corrigeer ook paarden die al langere tijd gereden zijn maar hier en daar nog wat moeten bijgewerkt worden of probleempjes hebben.
Verder doortrainen, grondwerktraining, probleempaarden, jonge paarden,... Wat u wil, vragen staat vrij. Ook omscholen van klassiek gereden paarden naar western is geen probleem.

U MAG DE TRAINING KOMEN BIJWONEN WANNEER U WIL!
IK WERK MET BIT EN BITLOOS!!! ELK RAS IS WELKOM BIJ MIJ!!

Ik ben gevestigd op een stalling met binnenpiste, buitenpiste, wasplaats warm/koud water. Allemaal verlicht. Elke stal heeft een zadelkast. Kortom alles wat je nodig hebt. De stallingen laten genoeg licht toe, zijn veilig, netjes en zijn voorzien van een open raam zodat de paarden met hun hoofd buiten kunnen kijken. Wat ze altijd leuk vinden. Alsook zijn er 7 weides met water voorzien om de paarden buiten te laten. 


Ik geef begeleiding en lessen indien je ter plaatse kan komen.
(wegens drukte kom ik niet meer op verplaatsing/aan huis)
 

 

Kortom  VS- WesternHorseTraining bied aan :


- Zadelmak maken
- Inrijden
- Doorrijden
- Correctietraining
- Probleemoplossing
- Probleempaarden, moeilijke paarden handelen
- Grondwerktraining
- Schriktraining 
- Trailerladen 
- Veulentraining
- Lessen en begeleiding
- Omscholing klassiek naar western
- BOOTCAMPS!!!!
- Clinics

- Aan- en verkoop paarden

 Verder nog veel plezier gewenst met verder rondkijken en alvast bedankt voor het bezoekje.

Verreth Shari 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Videos

846 views - 0 comments

Upcoming Events

No upcoming events