top of page

Guestbook

Bedankt dat je even rondgekeken hebt op mijn website.

Een berichtje nalaten zou fijn zijn!

Laat een bericht na :

Message

Email Address

Ashley

ondertussen iets meer dan 2 jaar geleden kocht ik een fjordenruin.

in het begin ging alles super maar na enkele maanden begonnen de problemen: sterk maken, geen stuur meer, geen rem meer, bokken bij het aangaloperen enz.Via via ben ik bij iemand bij mij in de buurt uitgekomen voor les, na 3 keer ben ik zelfs wenend afgestapt met het idee: dit gaat nooit lukken, zelfs mijn lesgeefster toen haar reactie was: ja een fjord! je kan er misschien nog een leuk wandelpaardje van maken. Want zoals velen zal zij ook gedacht hebben: fjorden kunnen niets, ze stond dan ook niet te springen om les te geven met een koudbloed, en maakte mij duidelijk dat ik niet moest open op een goed paard met hem.


Ondertussen was het plezier zowel bij mij al bij mijn ruin weg, ondanks we nog maar enkele maanden bezig waren.Het rijden ging zo slecht dat er zelfs plannen waren om eventueel iemand anders te zoeken die hem in pension nam of om hem zelfs te verkopen! :(


Ik kende Shari toen al via via maar hadden nog niet echt contact.

op aanraden toch maar even een berichtje gestuurd en op 1 april 2018 vertrok mijn dikje op training! en WAUW! OP enkele weken ook zelf weer opgestapt en wat een verschil al!

Ondertussen is hij weer thuis en heb ik een super meewerkend paard dat zelf ook plezier in het werk heeft. Ik stap nog elke dag met een big smile op en af mijn paard! Krijg complimentjes van alle kanten over hoe goed hij het doet. Vooral de reactie: ik wist niet dat een fjord zo zacht en zo gevoelig kon zijn, hoor ik vaak.


Het plezier in het rijden is weer helemaal terug!

Dus Shari nogmaals bedankt voor alle hulp en de goede zorgen ! :-)

Els

Wij hebben ons paard als veulen gekocht, maar o wat een wervelwind! Ondanks jaren ervaring met eigen paard dus toch maar aan Shari toevertrouwd. En ja, zonder twijfel is dit de beste beslissingen geweest! Waar we eerst een paard hadden dat de nacht merrie van Elke hoefsmid was, hebben we nu een mak paardje .. Vol geduld! Blijft ook bij opstijgen heel netjes staan, Zalig! En zelfs nu, maanden later, zelfs na enkele dagen in de stal door het slechte weer kan ik zo beginnen rijden wanneer ik wil.


Dank je wel Shari, ook voor je begrip aangezien deze tijd moeilijk voor ons was om afspraken te maken, dank je voor je vertrouwen hierin en nog meer voor de diervriendelijke manier om met ons Hebe om te gaan!


Lieve groetjes!

saskia


Een paar maanden geleden zocht ik iemand die mijn 13jarige appaloosamerrie wou omscholen van engels naar western. Aangezien ik iemand zocht die er enkel de basis wou opzetten en ik mijn paardje maar een maand op training kon zetten was dit geen makkelijke zoektocht. Maar... Gezocht en gevonden!Vanaf het eerste contact was er begrip voor wat ik wou en geen ja maar... Langskomen om een training te zien moest niet op afspraak (natuurlijk wel een dag maar geen bepaald uur zodat het niet net het beste paard van stal kon zijn bij wijze van spreken) Ook dat verliep super!

Afspraak was dat ik pas vanaf de tweede week zelf les zou nemen maar na vijf dagen training ging ik toch al eens langs omdat ik te nieuwsgierig was :-) en wat een verschil! Een ontspannen paard! Geen gesleur, gebeul, zachtst mogelijke bit,...

Daarna nog 4 keer zelf les gaan volgen en omdat ik zo enthousiast was ging er bij het ophalen van mijn paard nog een vriendin mee voor een eenmalige les.


Gezien de afstand (75km enkel) kunnen we helaas moeilijk losse lessen gaan volgen maar plannen we toch af en toe terug te gaan en indien mogelijk volgend jaar terug een maandje training!


Bedankt voor de fantastische training en om te luisteren naar wat ik precies wou (een ontspannen paard waar een correcte basis op staat)

Zeker een aanrader!


Groetjes sas en zaf

shari.verreth

Steffie says...

Beste Shari,

Enige tijd geleden was ik op zoektocht om mijn paardje Marie zadelmak te laten maken.

Na vele maneges/personen te ontmoeten kwam ik op jou site terecht, ik was reeds super blij iemand gevonden die hebben die stap voor stap te werk ging en alles doet in belang van het paard. Na onze eerste ontmoeting ben ik mijn wagen ingestapt met het een zeer goed gevoel en het gedacht van "Yes, eidenlijk iemand gevonden waar ik mijn paardje aan kan toevertrouwen.

Na amper 2 maanden in training te staan bij jou, waren mijn paardje en ik klaar voor de grote test.

Dankzij alle tips/tricks die ik van jou kreeg, hebben we er al super fijne ritjes opzitten

En zo gaan er nog vele volgen!

Hartelijke bedankt Shari

Een dikke aanrader voor iedereen!

Hey Steffie

Nadat ik hoorde dat je al enkele stalling was afgelopen was ik aangenaam verrast dat je wel een goed gevoel had bij mij en de stalling. Wat leuk dat je Marie bij mij hebt gezet. Dat was weer eens wat anders, niet je typische tinkerkarakter die je meestal tegenkomt. Dus ook ik weer een ervaring rijker. Ik ben dankbaar voor het vele gezelschap dat ik van jou heb gehad, ik mis dat nog steeds. Ik hoop dat ondertussen alles met jou en Marie goed gaat?!

Hopelijk horen we elkaar nog eens snel.

Bedankt voor het toffe berichtje hier!

shari.verreth

veronique says...

Ik ben heel tevreden over Shari haar werk! Heb onlangs mijn paard Flex bij haar op training gehad (zadelmak maken) en heb een gouden paardje teruggekregen. Shari deed alles op zijn tempo waardoor er geen rodeotoestanden maar vertrouwen ontstond. Toch ook met een kordate, correcte toets om mijn koppige Flex de grenzen te leren. Dus geen dromerige geitenwollen sokken en ook absoluut geen gebeul om het paard te breken. Zo heb ik ze bezig gezien met verschillende soorten karakters van paarden en paste ze zich aan elk karakter aan. Een paard dat wat meer tijd nodig had, gaf ze die tijd. En een paard dat alles vlot opnam, ging ze ook vlot mee door. Omdat ik met Flex zou gaan buitenrijden wou ik een paard dat goed luisterde, dat in alle omstandigheden kan stoppen en een vlotte pas heeft. Dit heeft hij allemaal! Flex is sinds 4 dagen thuis en ik heb hem al 3 keer in het bos gereden. Dit verloopt super! Als hij een bokje wilt doen zet ik de 'noodrem' op ( neus keren naar mijn been (ja, hij is heel soepel te sturen) ) en dan is er niks aan de hand. Ik voel me heel veilig op hem en ik ben er zeker van dat ik een supertijd tegemoet ga met hem vol met leuke, ontspannende buitenritten! Heel hard bedankt Shari!! Groetjes, Flex en Veronique

Hey Veronique

Bedankt voor je zeer positieve leuke review hier te lezen.

Flex was een zeer aangenaam paard om mee te werken. Ik ben blij dat ik de basis aan hem heb mogen leggen en dat jij zo verder met hem je doeleinden hebt bereikt. Zeer blij te lezen dat je toffe buitenritten met hem doet. Aldus is ons verhaal nog niet be�indigd gezien we elkaar nog regelmatig terug zien. Soms houd je er gewoon ook vrienden aan over. Wat superfijn is!

Nogmaals bedankt en wij zien elkaar binnekort ongetwijfeld weer!

shari.verreth

Michelle says...

Ik ken Shari omdat ik mijn vorige paard Lex bij haar gekocht heb. Zij kocht hem, heeft hem zadelmak gemaakt en ik heb hem gekocht. Toen na twee jaar bleek dat Lex en ik geen goede combinatie waren, heeft zij Lex terug in training genomen, conditie opgebouwd en zijn gedrag gecorrigeerd en voor hem een fijn nieuw adres helpen zoeken. Dat was een gouden greep: Lex heeft nu een eigenaar die goed bij hem past. Ik ben Shari daar ontzettend dankbaar voor, want wij waren bijna op het punt Lex te laten inslapen vanwege het extreme, agressieve gedrag dat hij bij ons vertoonde. Na twee maanden training bij Shari was hij flink braver en van de nieuwe eigenaar begrijp ik dat hij het nog steeds goed doet!

Beste Michelle,

Bedankt om hier eventjes een berichtje na te laten. Ik ben zeer blij dat je terug ten rade bent gekomen bij mij met Lex. Ik kende hem tenslotte al een beetje, dus ik kon dan ook maar proberen een helpende hand te bieden. Wat kennelijk ook gelukt is. Ik ben superblij dat hij niet ingeslapen is en dat hij nu een geweldige thuis heeft. Dankzij jou kan ik hem nu ook opvolgen bij zijn nieuwe thuis. Bedankt voor de leuke ervaring en voor wederom het vertrouwen in mij!

Vele groetjes

Steffie

Beste Shari,

Enige tijd geleden was ik op zoektocht om mijn paardje Marie zadelmak te laten maken.

Na vele maneges/personen te ontmoeten kwam ik op jou site terecht, ik was reeds super blij iemand gevonden die hebben die stap voor stap te werk ging en alles doet in belang van het paard. Na onze eerste ontmoeting ben ik mijn wagen ingestapt met het een zeer goed gevoel en het gedacht van "Yes, eidenlijk iemand gevonden waar ik mijn paardje aan kan toevertrouwen.

Na amper 2 maanden in training te staan bij jou, waren mijn paardje en ik klaar voor de grote test.

Dankzij alle tips/tricks die ik van jou kreeg, hebben we er al super fijne ritjes opzitten. :)

En zo gaan er nog vele volgen!

Hartelijke bedankt Shari

Een dikke aanrader voor iedereen!

veronique

Ik ben heel tevreden over Shari haar werk! Heb onlangs mijn paard Flex bij haar op training gehad (zadelmak maken) en heb een gouden paardje teruggekregen. Shari deed alles op zijn tempo waardoor er geen rodeotoestanden maar vertrouwen ontstond. Toch ook met een kordate, correcte toets om mijn koppige Flex de grenzen te leren. Dus geen dromerige geitenwollen sokken en ook absoluut geen gebeul om het paard te breken. Zo heb ik ze bezig gezien met verschillende soorten karakters van paarden en paste ze zich aan elk karakter aan. Een paard dat wat meer tijd nodig had, gaf ze die tijd. En een paard dat alles vlot opnam, ging ze ook vlot mee door. Omdat ik met Flex zou gaan buitenrijden wou ik een paard dat goed luisterde, dat in alle omstandigheden kan stoppen en een vlotte pas heeft. Dit heeft hij allemaal! Flex is sinds 4 dagen thuis en ik heb hem al 3 keer in het bos gereden. Dit verloopt super! Als hij een bokje wilt doen zet ik de 'noodrem' op ( neus keren naar mijn been (ja, hij is heel soepel te sturen) ) en dan is er niks aan de hand. Ik voel me heel veilig op hem en ik ben er zeker van dat ik een supertijd tegemoet ga met hem vol met leuke, ontspannende buitenritten! Heel hard bedankt Shari!! Groetjes, Flex en Veronique

Michelle

Ik ken Shari omdat ik mijn vorige paard Lex bij haar gekocht heb. Zij kocht hem, heeft hem zadelmak gemaakt en ik heb hem gekocht. Toen na twee jaar bleek dat Lex en ik geen goede combinatie waren, heeft zij Lex terug in training genomen, conditie opgebouwd en zijn gedrag gecorrigeerd en voor hem een fijn nieuw adres helpen zoeken. Dat was een gouden greep: Lex heeft nu een eigenaar die goed bij hem past. Ik ben Shari daar ontzettend dankbaar voor, want wij waren bijna op het punt Lex te laten inslapen vanwege het extreme, agressieve gedrag dat hij bij ons vertoonde. Na twee maanden training bij Shari was hij flink braver en van de nieuwe eigenaar begrijp ik dat hij het nog steeds goed doet!

shari.verreth

sabrina says...

Hallo shari,

K heb jou gevonden op het internet en na ons telefonisch onderhoud had ik direct een super gevoel bij jou en vertrouwde ik mijn paardje Salina volledig aan jou toe...

Na onze eerste kennismaking en het voorstellen van Salina is alles verlopen zonder slag of stoot...

Bedankt voor het leren van mijn paard en de goede zorgen ervoor...

K zal zeker jou aan iedereen aanraden voor hun paard bij jou te laten trainen...

Bedankt voor alles :-D

Hey Sabrina, alvast bedankt om een berichtje achter te laten hier.

Ik ben zeer blij dat jij met Salina naar mij bent gekomen. Zo heb ik weer een fijn iemand leren kennen. Salina was een brave en makkelijke leerling. Die paarden mogen er soms ook zijn.

Bedankt voor je vertrouwen in mij met je paardje. Mogen onze wegen elkaar nog eens kruisen!

sabrina

Hallo shari,

K heb jou gevonden op het internet en na ons telefonisch onderhoud had ik direct een super gevoel bij jou en vertrouwde ik mijn paardje Salina volledig aan jou toe...

Na onze eerste kennismaking en het voorstellen van Salina is alles verlopen zonder slag of stoot...

Bedankt voor het leren van mijn paard en de goede zorgen ervoor...

K zal zeker jou aan iedereen aanraden voor hun paard bij jou te laten trainen...

Bedankt voor alles :-D

Marissa Saegemans

Beste,

Met wat opzoekwerk over mijn paard kwam ik terecht bij jouwe.

Smart, het paard dat je verkocht hebt, daarvan heb ik de mama. Smart Cappucino dus :)

Ondertussen, hoe gaat het nu met Smart?

shari.verreth

Richard Janssen says...

Eindelijk eens wat professionele uitleg!.. mooie en duidelijke foto's en video's.

Ik zou graag eens willen komen kijken...

Beste Richard,

heel erg bedankt voor je fijne reactie.De site zal binnenkort wat werk moeten ondergaan.

Wees welkom als je graag eens wil komen kijken. Maak gerust een afspraak!

Richard Janssen

Eindelijk eens wat professionele uitleg!.. mooie en duidelijke foto's en video's.

Ik zou graag eens willen komen kijken...

Marie-Louise Boeckxstaens

Beste Shari,

Zojuist heb ik jouw website bekeken en bewonderd. Gisteren heb ik je een berichtje gestuurd tot aanvraag van een reeks les-trainingen van mijn pony (en mij) aan huis. Heb jij die mail wel binnen gekregen?... Want ik heb hiervan noch een kopie noch een antwoord hierop ontvangen. Mijn gsm-nummer is 0496 32 22 47. Wil je mij spoedig contacteren aub? Groetjes, Wiske

kathy

het mateke!!!

super leuke site echt kei knap...

jij bent een goed voorbeeld van een goede trainer met heel veel geduld!!

groetjes

Daisy & Coeky

Hey Shari , dank je dat je met heel veel zorg mijn Coeky hebt getraind en verzorgt ! Je levert een TOP service , niets is je te veel ... dank daarvoor vriendelijke groeten Daisy & Coeky

shari.verreth

Gwen says...

Elke keer ik even kom piepen, steek ik er wat van op!

Jullie doen dat goed!

Groetjes,

(Cowgirl) Gwen.

Hey Gwen, lang geleden zeg. Heb jij ondertussen ook al niet veel opgestoken?

Ging jij is geen seintje geven als je in Lier bent?

Bedankt voor het complimentje! Groetjes

shari.verreth

nancy says...

een hele mooie website, shari. Proficiat

Hey Nancy, heel hartelijk bedankt om eens een kijkje te komen nemen. En natuurlijk ook bedankt voor het compliment!!


Gwen

Elke keer ik even kom piepen, steek ik er wat van op!

Jullie doen dat goed!

Groetjes,

(Cowgirl) Gwen.

nancy

een hele mooie website, shari. Proficiat

bottom of page